Instagram тестує функцію зі збирання коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram тестує функцію зі збирання коштів

Технології&Авто
243
Соціальна мережа Instagram для обміну фотографіями та відео заявила, що новий сервіс дасть можливість користувачам збирати гроші для своєї справи, малого бізнесу і так далі.
Про це повідомляє портал Pymnts.
Instagram запускає тест “Особистий збір коштів” в США, Великобританії та Ірландії. Користувачі, які живуть в названих країнах, зможуть робити пожертви для “особистого збору коштів”, йдеться в повідомленні. Інструмент вже доступний на Facebook.
Цьогоріч користувачі зібрали понад 65 мільйонів доларів на боротьбу з пандемією та інші благодійні акції у всьому світі через Instagram та Facebook. У США за останні 30 днів пожертвування в Instagram подвоїлися.
Це лише один із кроків Facebook, спрямованих на розширення використання коштів Instagram. Восени минулого року компанія додала три нові функції на свої платформи, щоб допомогти із зусиллями зі збору коштів. Найбільш помітною є кнопка пожертвування, яку некомерційні організації мають у своїх профілях в Instagram.
Крім того, Facebook додав стікер зі збору коштів в Stories і збір коштів в прямому ефірі ігрових потоків. До додавання цієї функції користувачі могли використовувати стікер для пожертвувань в історіях Instagram, але він зникав через 24 години.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас