День фінансів, 21 липня: скорочення "зелених" тарифів, 10% іпотека ПриватБанку, гроші на "мінімалку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 21 липня: скорочення "зелених" тарифів, 10% іпотека ПриватБанку, гроші на "мінімалку"

1102
Вівторок, 21 липня. Про “зелені тарифи”, “інвестиційних нянь” і 10% іпотеку ПриватБанку:
Рада скоротила “зелені” тарифи в Україні. Народні депутати України прийняли в другому читанні законопроект №3658, який передбачає скорочення “зелених” тарифів на електроенергію з відновлюваних джерел, а також вирішує проблеми галузі. У свою чергу Шмигаль розповів про користь зниження “зелених тарифів” в Україні.
Гроші на підвищення “мінімалки”. В Україні в 2020-му мінімальну зарплату (МЗП) підвищать з 4 723 до 5 000 грн, гроші на це вже є в бюджеті країни. При цьому ресурс для підвищення МЗП в 2021-му до 6-6,5 тис. грн все ще шукають. Про це заявив міністр фінансів Сергій Марченко. Як зазначив чиновник, від підвищення виграють місцеві бюджети
Депутати прийняли за основу закон про “інвестиційних нянь”. Закон передбачає підтримку українських і іноземних інвесторів. Сума інвестицій таких нянь має перевищувати 30 млн євро.
День фінансів, 21 липня: скорочення "зелених" тарифів, 10% іпотека ПриватБанку, гроші на "мінімалку"
Також вони повинні створити понад 150 робочих місць із середньою зарплатою на 15% більшою, ніж в регіоні, де таку інвестицію буде здійснено. Виконавши всі вимоги, няні отримають прямий договір з урядом.
Попит на нових співробітників. Зростає попит роботодавців на нових співробітників. Про це повідомляється в дослідженні Міжнародного кадрового порталу grc.ua. З 1 червня по 14 липня компаніями було розміщено на 47% більше пропозицій про роботу, ніж за аналогічний період навесні.
Вартість житла в різних районах Києва. На ринку новобудов Києва найдорожчі квартири продають в Печерському районі. Ціни за метр квадратний по районах столиці в червні дивіться тут.
Як взяти іпотеку в ПриватБанку. Багато хто вважає іпотеку “кредитним ярмом”. Finance.ua приготував історію однієї родини, яка взяла іпотеку в ПриватБанку під 10%. Витрати, висновки і рекомендації..
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас