День фінансів, 13 липня: коли купувати стаж для пенсії, чим небезпечні "кредити під 0%", що думає Рожкова про "Аркаду" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 13 липня: коли купувати стаж для пенсії, чим небезпечні "кредити під 0%", що думає Рожкова про "Аркаду"

1302
Понеділок, 13 липня, повернув нас до питань купівлі стажу для пенсії, і дешевої іпотеки:
Стаж для пенсії. Чим раніше – тим дешевше. Українці, яким не вистачить стажу для виходу на пенсію в 60 років, можуть його докупити. І чим раніше це зробити, тим менше доведеться заплатити. Є два способи отримати додатково стаж: в податковій службі за місцем реєстрації можна укласти добровільну угоду про сплату єдиного соціального внеску з мінімальної зарплати. Про другий спосіб можна прочитати за посиланням. До речі, зріс середній розмір пенсій після підвищення прожиткового мінімуму в липні.
Кредит під 0%: у чому небезпека? Національний банк радить українцям бути обережними при зверненні до фінансових компаній, що надають кредити “під 0%”. Ця ставка може діяти всього тиждень, каже регулятор. А після цього включаються штрафи, пеня, комісії та додаткові відсотки, попередив регулятор.
3…2..1. Коли чекати масового запуску іпотеки? Нацбанк в умовах коронакризи очікує масового запуску іпотеки в 4 кварталі 2020 року при збереженні макростабільності в країні. Про це заявила в.о. голови НБУ Катерина Рожкова. За її словами, Нацбанк працює з банками і над іншими методами розширення кредитування, в тому числі закликає банки знижувати ставку за кредитами і депозитами в корпоративному секторі.

Тим часом…

Всі цікаві пропозиції іпотечного кредитування в Україні вже зібрано і чекають на вас за посиланням. 👌
Необхідні “залізні нерви”. Правління Нацбанку зустрілося з президентом і озвучило йому якості, якими має володіти потенційний кандидат на посаду глави регулятора. У числі головних трьох вимог було висловлено побажання про міцні нерви кандидата на пост.
Якщо хочете зарплату вище 40 тисяч. Портал work.ua оприлюднив найбільш високооплачувані вакансії в Україні. найвищі зарплати в Україні роботодавці пропонують у сфері інформаційних технологій . Водночас серед тих, хто просить найвищі зарплати в своїх резюме: суперінтендант, головний лікар, національний менеджер.
Проблеми “Аркади” – за межею банку. Про це заявила в.о. глави НБУ Катерина Рожкова: “Це проблема законодавства та регулювання первинного ринку будівництва. Проблема незавершених будівництв – за межами банку”. Не банк їх будує, а забудовник, говорить Рожкова. Цікава ваша думка. Поділіться нею в коментарі під новиною.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас