Xiaomi представила паперовий блокнот з датчиком відбитків пальців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила паперовий блокнот з датчиком відбитків пальців

Фондовий ринок
342
Конфіденційну інформацію користувачі не завжди зберігають на електронних пристроях, часом віддаючи перевагу традиційним паперовим носіям. Новинка, представлена ​​одним з партнерів Xiaomi, поєднує класичний щоденник з корисною функцією сучасних смартфонів для захисту заміток від сторонніх очей.
Захищений блокнот з’явився на краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin і має вигляд дещо футуристичного гаджета-блокнота.
Стандартний на вигляд блокнот отримав вбудований замок, що запобігає відкриттю обкладинки. Розблокувати його можна за допомогою сканера відбитків пальців, розташованого на корінці. Як запевняє виробник, процес займає не більше 0,5 секунди і супроводжується вібрацією, яка підтверджує спрацьовування сенсора.
Для підтримки “життєздатності” системи безпеки в “корпус” блокнота вбудований акумулятор ємністю 160 мАг, який заряджається через порт USB Type-C. Заявлена ​​автономність моделі становить до двох місяців. Обкладинка новинки, представлена ​​в сірому і зеленому кольорах, оснащена кишеньками для зберігання візитних карток і кредиток. Коли чисті сторінки закінчаться, в обкладинку можна буде вставити змінний блок.
Вартість оригінальної новинки в Китаї становить 43 долари (1159 гривень).
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас