Відпустка під час карантину: скільки коштує відпочинок на закордонних курортах (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відпустка під час карантину: скільки коштує відпочинок на закордонних курортах (інфографіка)

Особисті фінанси
24975
Туристичний сезон літа 2020 вже почався, але держави не поспішають відкривати кордони для туристів: правила в’їзду змінюються в залежності від того, які показники захворюваності населення COVID-19 має та чи інша держава.
Однак уже в липні українці можуть поїхати в Туреччину, Албанію, Єгипет.
Ціни на курортах цього літа. У готелях країн, куди українцям станом на початок липня дозволено в’їзд, в основному зберегли вартість на рівні цін 2019 року, а чартерні перельоти навіть трохи знизилися в ціні через падіння цін на паливо. Різниця цін у валюті для туристів відчуватися не буде, запевняють РБК-Україна туроператори.
Відпустка під час карантину: скільки коштує відпочинок на закордонних курортах (інфографіка)
За даними компанії TPG, чартером в Албанію можна відправитися з Києва, Харкова та Запоріжжя на 4, 7, 11 і 14 днів. Такі тури доступні не тільки зараз, а й до середини вересня. Відпочинок на тиждень для двох дорослих з перельотом з Києва в липні, з трансфером з/до аеропорту, проживанням та сніданками в тризіркових готелях коштує від 676 євро, в п’ятизіркових готелях – від 791 євро.
Короткий відпочинок на 4 ночі – від 563 євро і від 628 євро на двох в готелі 3* та 5* відповідно. При виборі режиму харчування all inclusive в готелі 5* на тиждень – від 1004 євро.
Що стосується Чорногорії, то тиждень проживання в апартаментах з кухнею в корпусі (це найпоширеніший тип розміщення на курортах країни) – в категорії 3* становить від 614 євро, 4* – від 667 євро, номер в готелі 5* – від 1219 євро.

Кредитні карти для мандрівників

Це вартість на базі сніданків і з трансфером до/з аеропорту. Якщо ви хочете заощадити, але побачити хоч трохи Європи, то 4 ночі зі сніданками обійдуться вам в 497 євро в апартаментах категорії 3*, 528 євро – в апартаментах 4* і 811 євро в номері готелю 5*.
Чи подорожчав відпочинок у Туреччині та Хорватії. В регіоні Середня Далмація (Хорватія) з прибуттям в аеропорт Спліт можна відпочивати тиждень з бюджетом від 924 євро на двох. За розміщення в готелі 5* треба викласти від 1257 євро.
Міні-відпустка в Хорватії на 4 дні буде коштувати від 769 євро в разі вибору економного проживання. Варто зазначити, що Хорватія – в попиті серед українських туристів, і станом на сьогодні залишилося мало вільних місць до кінця літа.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше сайт European Best Destination представив список найбільш безпечних для мандрівників країн в умовах відкриття кордонів після карантину, введеного через пандемію COVID-19.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас