Найближчими тижнями прототип додатку "РРО в смартфоні" буде доступним для тестування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найближчими тижнями прототип додатку "РРО в смартфоні" буде доступним для тестування

Казна та Політика
1200
Через кілька тижнів малий та середній бізнес зможе долучитись до тестування прототипу додатку “РРО в смартфоні”, який розроблявся з нуля.
Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.
“Найближчими тижнями прототип «РРО в смартфоні» стане доступний для масового тестування. Буде оприлюднено інструкцію та відео по використанню програмного РРО”, – ідеться в повідомленні.
Представники ДПС звернули увагу, що цей програмний продукт розроблявся з нуля і фактично є набуттям українських розробників. Модель не є остаточною версією і буде доопрацьована у вигляді фінального продукту після тестового періоду.
“Запровадження програмного РРО є важливим кроком до детінізації економіки та створення рівних умов ведення підприємницької діяльності. Програмне забезпечення «РРО в смартфоні» стане зручним і необтяжливим функціоналом для сумлінних платників податків”, – повідомляють у Мінфіні.
З 1 серпня продукт буде доступний для повноцінного використання на безоплатній основі.

Довідка Finance.ua:

  • Використання РРО для певних видів діяльності ІІ-IV груп фізичних осіб-підприємців стане обов’язковим з 1 січня 2021 року.
  • Запуск тестування прототипу продукту планувався ще 19 квітня 2020 року, але у зв’язку з карантинними заходами цей термін було перенесено.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас