Тренди е-commerce: 17% покупців замовляють товари в транспорті (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тренди е-commerce: 17% покупців замовляють товари в транспорті (інфографіка)

Особисті фінанси
442
Найбільше цієї весни купували одяг, комп’ютери і телефони, в той час як продавали — дорослий і дитячий одяг і автозапчастини.
Про це в дослідженні від Factum Group Ukraine і OLX.
Найбільше цієї весни купували одяг, комп’ютери і телефони, в той час як продавали — дорослий і дитячий одяг і автозапчастини. 44% купують в Інтернеті як нові, так і вживані товари. Продають найчастіше, використовуючи ноутбуки і ПК, мобільний додаток — на третьому місці.
Звички і вподобання. За даними опитування Factum Group Ukraine, новим товарам віддають перевагу 54% респондентів, 44% — купують як нові, так і вживані. У свою чергу, тільки вживані вибирають всього 2%.
Найпопулярнішими товарами, за даними OLX, виявилися одяг та взуття — їх придбали понад 116 000 разів. На другому місці – комп’ютери — 59 500 доставок, не відстають і телефони – 52 000. Затребуваним виявилося спорядження для спорту і відпочинку — 47 500 покупок. Закривають ТОП-5 автозапчастини – 34 900.
Пристрій. 58% покупців комбінують стаціонарні та мобільні пристрої. Найчастіше використовують мобільний додаток в смартфоні – в 62% випадків. Не встановлювати додаткові програми, а купувати через браузер телефону воліють 49% респондентів. Приблизно стільки ж купують товари за допомогою ноутбука — 48%.
Тренди е-commerce: 17% покупців замовляють товари в транспорті (інфографіка)
Де купують. 17% респондентів роблять це в транспорті, 43% — на роботі. При цьому майже всім опитаним (94%) зручно купувати онлайн вдома. Обмежень за часом теж немає, тому респонденти в основному (92%) купують товари як в будні, так і у вихідні. Якщо ж виділити найбільш “шопінгові” дні тижня, на першому місці, за даними OLX, виявиться середа (16% покупок), трохи менше припадає на вівторок і понеділок. Найменше товарів йдуть від продавців у неділю – 12%.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас