Citroen показала перший офіційний електричний крос-хетчбек Citroen-C4 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen показала перший офіційний електричний крос-хетчбек Citroen-C4 (фото)

Технології&Авто
1017
Рівно за два тижні до обіцяного анонсу нового покоління автомобіля Citroen C4 французи вирішили показати перші зображення і розставити крапки над «ë». По-перше, в компанії не стали називати новинку кросовером, вибравши позначення компактний крос-хетчбек. По-друге, модель дійсно буде доступна з трьома руховими установками (бензин, дизель, електро), при цьому в останньому випадку вона буде називатися ë-C4.
Французький автовиробник нагадав, що кросовери C3 Aircross і C5 Aircross були продані тиражем відповідно 300 тис. і 200 тис. автомобілів з моменту старту продажів в кінці 2017 року. У свою чергу компактні крос-хетчбеки відіграють важливу роль на європейському ринку – в 2019 році на їх частку припало майже 28% продажів всіх автомобілів сегмента C. Саме тому Citroen розраховує на успіх своєї нової моделі C4, яка поєднує зручний піднятий кузов кросовера зі спортивним аеродинамічним силуетом хетчбека.
Розробники обіцяють підвищений комфорт в рамках фірмової програми Citroën Advanced Comfort, яка включає підвіску Progressive Hydraulic Cushions, сидіння Advanced Comfort, додаткові функції і системи допомоги водієві. Розкрити повністю особливості новинки французи обіцяють в день прем’єри, 30 червня 2020 року.
Citroen показала перший офіційний електричний крос-хетчбек Citroen-C4 (фото)
Поки що Citroen не готовий назвати характеристики нового Citroen C4, проте точно відомо, що він буде заснований на фірмовій платформі PSA CMP, яка використовується в автомобілях концерну Peugeot 208/2008 і Opel Corsa/Mokka. Відповідно, за аналогією можна зробити висновок, що електрична версія Citroen ë-C4 отримає електродвигун потужністю 100 кВт (136 к.с.) з крутним моментом 260 Нм і батарею на 50 кВтг із запасом ходу близько 310-340 км за вимірювальним циклом WLTP.
Французи також відзначили, що новий Citroen ë-C4 – 100% ëlectric стане п’ятою моделлю в рамках стратегії електрифікації Citroen після C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy и ë-SpaceTourer.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас