Часи пандемії COVID-19: Де і за скільки можна відпочити в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Часи пандемії COVID-19: Де і за скільки можна відпочити в Україні

Особисті фінанси
2480
Незважаючи на пандемію COVID-19, багато країн впритул готуються до туристичного сезону. Не відстають і українські туроператори, активно пропонуючи відпочинок на вітчизняних курортах.
Залізний Порт: від 200-400 грн за бюджетний номер з двома готельними ліжками, до 3 тис. грн за номер класу “люкс“ з двома спальнями.
Кінбурнська коса: від 450-650 грн за стандартний тримісний номер (хостел) до 3,2 тис. за таунхаус з двома спальнями.
Кирилівка: бази відпочинку – від 350 грн до 1,5 тис. грн за двомісний номер; готелі – від 350 грн до 2 тис. грн. за двомісний номер.
Коблево: від 400 грн за двомісний номер економ-класу до 3 тис. грн за стандартний двоспальний номер.
Коса Пересип: від 1 тис. грн на добу за стандартний двомісний номер.
Затока: бази відпочинку, пансіонати – від 300 грн до 1,5 тис. грн за двомісний номер; міні-готелі, готелі – від 600 грн до 2 тис. грн за двомісний номер.
Нагадаємо, через карантин українці не витратять близько $ 5 млрд на закордонний відпочинок влітку. За розрахунками Кабінету міністрів України, за закриті кордони і карантин витрати українців на закордонні поїздки зменшаться на 5 мільярдів доларів протягом 2020 року.
За словами Шмигаля, скорочення витрат на закордонні поїздки повинно компенсувати недоодержання українською економікою значних надходжень від трудових мігрантів, які раніше пересилали валюту з-за кордону, а зараз повернулися в Україну.

Довідка Finance.ua:

  • В Україні з 15 червня відновлюється міжнародне регулярне пасажирське авіасполучення після кількох місяців перерви.
  • Найбільший європейський лоукостер ірландська авіакомпанія Ryanair планує з 21 червня літати з Києва в Барселону, Мадрид і Краків.
До речі, отримати кілька тисяч гривень за 10-20 хвилин собі на картку цілком реально. Для цього достатньо скористатися сервісом Finance.ua.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас