Представлено незвичайний електроскутер, що нагадує ноутбук з коліщатками (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено незвичайний електроскутер, що нагадує ноутбук з коліщатками (відео)

Технології&Авто
2323
Компанія Cocoa Motors підготувала до випуску компактний електричний скутер Walkcar. І хоча цей пристрій не можна назвати новинкою (його прототипу вже кілька років), лише зараз компанія нарешті приступила до продажу фінальної споживчої версії.
Електроскутер Walkcar схожий за формою і розмірами на ноутбук (тільки з колесами) і нагадує скейтборд, але з деякими особливостями. Пристрій має 4 колеса. При цьому передні колеса є провідними, вони приводяться в рух електричними моторами. Задні колеса служать для поворотів. Управління поворотами здійснюється за рахунок перенесення ваги тіла користувача між бічними частинами скутера, а для прискорення або гальмування потрібно нахиляти тіло вперед або назад.
Представлено незвичайний електроскутер, що нагадує ноутбук з коліщатками (відео)
Вбудована батарея Walkcar має ємність 68 Вт-год. Вона забезпечує можливість проїхати 5 км в спортивному режимі або 7 км в економічному режимі. Максимальна швидкість руху в цих режимах становить 16 і 10 км/год, відповідно.
Представлено незвичайний електроскутер, що нагадує ноутбук з коліщатками (відео)
Пристрій виготовлено з алюмінію і вуглецевого волокна, завдяки чому вагу скутера теж можна порівняти з ноутбуком – 2,9 кг. Cocoa Motors заявляє, що Walkcar оснащений найменшими в світі моторами в колесах, що допомагає досягти невеликих розмірів при хорошому запасі потужності. Скутер здатний долати ухил до 10 градусів. Компанія оцінює рівень постійної потужності Walkcar в 260 Вт або 600 Вт пікової потужності.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас