Країни ЄС відкривають кордони для внутрішніх мандрівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Країни ЄС відкривають кордони для внутрішніх мандрівників

Світ
405
Кілька європейських країн у понеділок відкривають свої кордони для мандрівників з ЄС після майже трьох місяців обмежень, запроваджених через коронавірус.
Про це повідомляє Reuters.
Від Ісландії до Греції – чимало країн у понеділок послаблюють обмеження на кордонах для відвідувачів з ЄС і Шенгенської зони.
Німеччина скасовує прикордонний контроль, і мандрівникам з ЄС більше не потрібно буде доводити причину в’їзду в країну. Німеччина вже раніше відкрила свої кордони для сусідніх Австрії, Швейцарії та Франції.
Франція відкриває свої кордони для мандрівників з ЄС і Шенгенської зони. Прибулі звідти не будуть поміщені в карантин. Проте, для тих, хто прибуває з Іспанії, а також з Великої Британії, будуть діяти різні протоколи, тому що у цих країн різні графіки зняття обмежень.
Іспанія не допустить іноземних туристів до 21 червня, за винятком деяких іспанських островів.
Фінляндія скасувала обмеження на поїздки для туристів з та в Норвегію, Данію, Ісландію, а також Естонію, Латвію і Литву, де рівень зараження впав до рівня Фінляндії.
Уряд Нідерландів дозволяє з понеділка своїм громадянам поїздки з туристичною метою в 16 європейських країн.
У деяких країнах право на в’їзд буде залежати від того, де живе мандрівник і куди прямує. Греція буде зобов’язувати проходити карантини тих, хто прибуває з низки аеропортів в восьми країнах ЄС.
Данія дозволить в’їзд туристів з Ісландії, Німеччини та Норвегії, але не зі Швеції – за умови, що ті забронюють житло не менш як на шість ночей.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас