Apple і Samsung домінують на ринку вживаних смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple і Samsung домінують на ринку вживаних смартфонів

Фондовий ринок
365
Дослідження, проведене фахівцями компанії Counterpoint Technology Market Research, говорить про те, що обсяг світового ринку вживаних смартфонів в минулому році практично не змінився.
За оцінками, в 2019-му на вторинному ринку було реалізовано трохи більше ніж 137 млн «розумних» стільникових апаратів. Це приблизно на 1% менше в порівнянні з результатом за 2018 рік.
Попит на вживані смартфони залишається досить високим через те, що такі апарати можуть коштувати значно дешевше за нові моделі. При цьому сумлінно відновлений або вкрай дбайливо використовувагий апарат може практично не поступатися в плані зовнішнього вигляду абсолютно новому побратиму.
Відзначається, що на вторинному ринку смартфонів домінують компанії Apple і Samsung. Причому для останньої основним каталізатором продажів старих смартфонів є флагманські моделі сімейства Galaxy S Series.
Дослідження Counterpoint Technology Market Research показало, що в минулому році попит на вживані смартфони скоротився в Європі на 3%, в Китаї — на 4%, в Сполучених Штатах — на 5 %.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас