Samsung відновить випуск смарт-годинників преміум-класу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung відновить випуск смарт-годинників преміум-класу

Технології&Авто
564
Будучи одним з найбільших виробників натільної електроніки, Samsung щорічно представляє нові моделі розумних годинників. Однак в 2019-му замість релізу другого покоління моделі Galaxy Watch 2018 року компанія запустила нову лінійку Galaxy Watch Active. Новий витік вказує на повернення преміальної серії.
Згадка відразу чотирьох неанонсованих моделей розумних годинників з’явилася на офіційному сайті Samsung в розділі підтримки клієнтів. З доступної інформації – тільки модельні номери пристроїв: SM-R840NZKAKOO, SM-R840NZSAKOO, SM-R850NZDAKOO і SM-R850NZSAKOO. Однак раніше повідомлялося, що новий годинник Samsung буде представлений у версіях з розміром 41 і 45 мм. Крім того, кожна з них вийде в двох варіантах: з корпусом з неіржавкої сталі і титану. Це пояснює згадку відразу чотирьох моделей.
Цікаво, що нещодавно в регулювальному відомстві Таїланду була зареєстрована торгова марка Galaxy Watch 3, що може вказувати на назву нового годинника від Samsung. І хоча випуск третього покоління відразу після першого здається дивним рішенням, в минулому компанія вже «перестрибувала» номери, як було з Galaxy Note7 після Galaxy Note5.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас