Xiaomi запатентувала гнучкий смартфон з клямкою для дисплея (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентувала гнучкий смартфон з клямкою для дисплея (фото)

Технології&Авто
690
Xiaomi поки що не випустила власний смартфон з гнучким дисплеєм, але інформація про розробки компанії в цьому напрямку продовжує з’являтися в мережі. Новий патент популярного бренду продемонстрував гнучкий гаджет з оригінальною конструкцією і незвичайним механізмом фіксації екрану.
Опублікований китайським регулятором CNIPA документ містить зображення, що демонструє неназвану модель смартфона Xiaomi. У складеному стані габарити пристрою, що зовні при цьому нагадує концептуальну модель Mi Mix Alpha, схожі зі стандартними моноблоками. При згинанні екрану на тильному боці корпусу залишається вузька смужка з модулем камери, представленим чотирма сенсорами і допоміжними елементами (імовірно, світлодіодним спалахом і датчиком лазерного автофокусу).
Xiaomi запатентувала гнучкий смартфон з клямкою для дисплея (фото)
Крім того, на ескізі видно отвір для невеликої засувки, що фіксує дисплей при згинанні. Ймовірно, така конструкція буде надійно утримувати гаджет в складеному стані, запобігаючи можливим поломкам при випадковому відкритті апарату. Йдеться про механічне чи магнітне кріплення – джерело не уточнює.
Поки що подібний пристрій існує виключно на папері, але представники Xiaomi неодноразово заявляли, що компанія все ж таки планує випустити власний апарат з гнучким дисплеєм. За даними інсайдерів, статися це може вже в другій половині 2020 року. Технічні характеристики і ціна майбутньої новинки невідомі.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас