В Україні злетіли продажі електрокарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні злетіли продажі електрокарів

Технології&Авто
1789
Після падіння продажів електрокарів у квітні в 14 разів, коли зареєстрували всього 38 нових машин, травневий ринок автомобілів на електротязі досяг позначки в 943 одиниці, збільшившись за місяць майже в 25 разів.
Про це пише “Укравтопром” в Telegram.
Це також на 300 одиниць більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Кількість легкових електромобілів склала 915, а комерційних – 28. Попит на перші зріс в 1,5 разу, а на другі, навпаки, знизився на 15%.
Нагадаємо, під час карантину сервісні центри МВС не приймали документи на оформлення купівлі вживаних машин, а реєстрували тільки нові. Хоча саме старі авто завжди становили левову частку українського ринку електромобілів. Однак з 12 травня вони відновили реєстрацію / перереєстрацію вживаних автомобілів. Це і стало причиною різкого сплеску покупок.

Довідка Finance.ua:

  • 1 червня запрацювали перші 50 відеокамер системи автоматичної фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху.
  • Де встановлені камери відеофіксації в Київській області, дивіться за посиланням..
  • В Україні повернуть обов’язковий техогляд легкових автомобілів. У новому законі про техогляд обіцяють забрати цю функцію у МВС і виключити можливість поборів з водіїв. Законопроєкти, які вносилися до парламенту раніше, не влаштовували представників Євросоюзу як потенційно корупційні.
Хочете купити нове авто, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас