Geely показала новий електрокар - удвічі дешевший від "бюджетної" Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Geely показала новий електрокар - удвічі дешевший від "бюджетної" Tesla

Технології&Авто
3225
Дочірня марка компанії Geely показала другу модель власного виробництва – електричний п’ятидверний хетчбек Geometry C. Торік суббренд випустив седан Geometry A.
При цьому коефіцієнт опору у хетчбека вищий, ніж у седана: 0,273 проти 0,237, повідомляє За кермом.
Офіційну презентацію бюджетного авто проведуть на початку літа, а продажі стартують у липні. На ринку Китаю Geometry C буде коштувати дорожче за попередню модель. Ціна седана з урахуванням субсидій стартує від $17 тис., що в два рази дешевше від “бюджетної” Tesla. Як зазначено на офіційному сайті компанії, ціна базової модифікації Tesla Model 3 стартує майже з $32 тис.
Фото салону виробник не представив, показавши тільки ескіз. При цьому в компанії повідомили, що оформили його в стилі седана: двошпицеве рульове колесо, цифрова панель і мультимедійна система.
Geely показала новий електрокар - удвічі дешевший від "бюджетної" Tesla
Китайський хетчбек оснастили матричними фарами. Задні ліхтарі – центральною смужкою з 216 діодів, яка світиться. Внизу кузова додали псевдо-кросоверний обвіс з нефарбованого пластику.
Що стосується колісної бази, вона в обох моделях однакова – 2,7 м. Габарити Geometry С – 4,4х1,8х1,6 – близькі до електричного Nissan Leaf.
У порівнянні з Geometry A, хетчбек додав потужність до 204 к. с. (310 Нм). Дві батареї різної ємності забезпечують пробіг без підзарядки 400 і 550 км по циклу NEDC.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас