День фінансів, 14 травня: IKEA на ринку України, 1255 мільйонерів столиці, допомога з безробіття для молоді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 14 травня: IKEA на ринку України, 1255 мільйонерів столиці, допомога з безробіття для молоді

718
Четвер, 14 травня. Про мільйонерів, допомогу з безробіття для молоді, а також про довгоочікуваний прихід IKEA:
IKEA на українському ринку. Шведський рітейлер повідомив Finance.ua, що починає роботу на українському ринку та запускає інтернет-магазин. В онлайні IKEA пропонує українським покупцям близько 3600 товарів для дому всіх категорій.
День фінансів, 14 травня: IKEA на ринку України, 1255 мільйонерів столиці, допомога з безробіття для молоді
Більше про те, де можна зробити і забрати замовлення – читайте тут.
Більш ніж тисяча мільйонерів Києва. Доходи понад 1 мільйон гривень задекларували 1255 громадян столиці, якими визначено до сплати до бюджету близько 210,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб та майже 26,5 млн грн військового збору. Про це повідомляє Головне управління ДПС у Києві.
Молодим скрізь у нас дорога допомога. Молодь, яка закінчила або припинила навчання в навчальному закладі, звільнилася зі строкової військової служби і яка потребує сприяння у працевлаштуванні на перше робоче місце, може зареєструватися в службі зайнятості і отримати допомогу з безробіття. Розмір такої допомоги становить на період карантину та протягом 30 днів після його закінчення – 1000 гривень, далі – 650 гривень, тривалість виплат – 180 календарних днів.
Бази відпочинку Укрпошти на Азовському морі і в “Конча-Заспі”. Бази продають. Укрпошта виставила на продаж перші 30 об’єктів (177 одиниць), що не використовуються в господарській діяльності підприємства. Це перша частина об’єктів з тих, які Укрпошта буде продавати. Перелік є на сайті Укрпошти.
Відновлення кредитування в МФО. Карантин слабшає, і поступово все більше МФО повертаються до роботи. Так, за останні кілька тижнів на ринок кредитування повернулися відразу кілька МФО. До речі, вже зараз в нашому рейтингу мікрофінансових організацій можна не тільки ознайомитися з умовами кредитування в цих та інших МФО, а й замовити онлайн гроші до зарплати.
UAPassportReader від НБУ. Національний банк розробив мобільний додаток UAPassportReader для зчитування інформації з біометричних документів. Як відзначають в НБУ, використання в банківських відділеннях цього додатка і його інтеграція з комп’ютерними системами банку полегшить життя банкам і їх клієнтам.
План відновлення роботи транспорту. У Міністерстві інфраструктури представили поетапний план для відновлення регулярного пасажирського сполучення. На першому етапі планують відновити міські автоперевезення та приміські, внутрішньообласні маршрути, 50% приміських поїздів, нічний експрес. Інші етапи плану.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас