День фінансів, 12 травня: послаблення карантину в Києві, Diia City для IT, нові правила від Ryanair — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 12 травня: послаблення карантину в Києві, Diia City для IT, нові правила від Ryanair

744
Вівторок, 12 травня. Послаблення карантину в Києві. З 12 травня починається перший етап послаблення карантину в столиці. Ось що відкрито і можна в місті каштанів. До речі, сьогодні прем’єр-міністр України Денис Шмигаль відповів, що метро і міжміський транспорт, ймовірно, відкриють тільки до середини літа.
Разом з тим, карантин по всій Україні поки що послабили, а не скасували! Тому краще обмежувати свої пересування і зайвий раз повалятися на дивані.
День фінансів, 12 травня: послаблення карантину в Києві, Diia City для IT, нові правила від Ryanair
Благо в Інтернеті сьогодні можна замовити все що потрібно: продукти, ліки і безліч інших товарів і послуг. І сфера фінансів – не виняток.
Наприклад, можна спокійно користуватися банківськими послугами: замовляти банківські картки, відкривати і закривати депозити і навіть міняти валюту онлайн.
Детальніше про те, як це зробити, не встаючи з дивана, розповідаємо в окремому матеріалі. 🧐
А ще ми дізналися, що:
  • monobank зібрався запускати аналог на новому ринку, що розвивається. Співзасновник monobank і ексміністр Кабміну Дмитро Дубілет каже, що для цього потрібно знайти банк, який працює на цьому ринку, і запустити спільне підприємство. Країни, які цікавлять Дубілета в першу чергу: Індія, Індонезія, Пакистан, Нігерія, Філіппіни, Єгипет, В’єтнам, Саудівська Аравія, Сінгапур.
  • У планах Мінцифри запустити Diia City для IT-компаній. Міністерство планує створити вільну економічну зону. “Diia City” для технологічних компаній. Резидентами Diia City можуть стати українські та міжнародні IT-компанії, високотехнологічний бізнес, інвестиційні фонди, стартапи, освітні організації.
  • Укрпошта запустила новий міжнародний сервіс. Компанія в партнерстві зі SMART Forwarding запустила сервіс викупу і доставки товарів з інтернет-магазинів Англії, щоб користувачі мали можливість купити товари в таких магазинах, як Next, Ebay, Asos та інших. Термін доставки – 8-10 днів.
  • Ryanair готує нові правила перельотів. З 1 липня авіакомпанія планує відновити 40% своїх рейсів з низкою нових правил для пасажирів. Ryanair виконуватиме близько 1000 польотів на день. Більше деталей.
  • На HR-марафоні розкажуть про те, як зміцнити бренд роботодавця в кризу. 15 травня на online-івенті HR-марафон #5 про зміцнення бренду в кризу можна буде почути від фахівців 20 великих компаній. На цьому ж марафоні учасникам розкажуть, “що очікують від вас співробітники і як ви можете допомогти команді працювати ефективніше”.
Нам пообіцяли, що читачі Finance.ua зможуть зареєструватися за спеціальною ціною. Отже не втрачайте можливість.
  • J. P. Morgan не надто вірять у зміцнення гривні. Принаймні поки що. Аналітики J. P. Morgan прогнозують економічний спад в Україні на 5,1% ВВП в 2020 році, а з наступного року зростання економіки може скласти 6,3%. Інфляція в 2020 році очікується на рівні 3,7% з дефіцитом поточного рахунку платіжного балансу в 0,2% ВВП. Згідно з прогнозом, курс гривні на кінець другого кварталу цього року може послабшати до 29,5 грн/1 дол.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас