17 млн транзакцій і зростання обороту в 9 разів: міжнародна платіжна система LEO підвела підсумки року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

17 млн транзакцій і зростання обороту в 9 разів: міжнародна платіжна система LEO підвела підсумки року

Фондовий ринок
441
Міжнародна платіжна система LEO поділилася основними підсумками за перший рік роботи в рамках МПС. 10 травня 2019 року внутрішньодержавна платіжна система «ЛЕО» отримала новий статус. Відповідне свідоцтво було видано Національним банком України від 26 квітня 2019 року.
17 млн транзакцій і зростання обороту в 9 разів: міжнародна платіжна система LEO підвела підсумки року
Міжнародна платіжна система «LEO» стала четвертою міжнародною платіжною системою з 14 зареєстрованих, платіжними організаціями яких є небанківські фінансові установи. Як повідомляє прес-служба МПС, за рік кількість транзакцій зросла з 5,9 до 17,1 млн.
Більш ніж триразове зростання транзакцій перевищило прогнози аналітиків фінансової компанії «ЛеоГеймінг Пей» (платіжна організація МПС LEO), але дійсно значним виявилося дев’ятиразове зростання обороту. Цьому сприяла і валютна ліцензія, яку ФК «ЛеоГеймінг Пей» отримала 13 лютого цього року.
«Ми неймовірно пишаємося виконаною роботою за цей непростий, але надзвичайно цікавий рік. Успіх платіжної системи – це перш за все успіх всіх її учасників, які щоденно працюють з нами на результат. Я хотіла б подякувати за цю довіру всім нашим учасникам, разом з якими ми робимо український транзакційний бізнес ще сильнішим», – заявила глава фінансової компанії «ЛеоГеймінг Пей» Альона Дегрік Шевцова
На даний момент в платіжній системі 19 учасників, серед яких три комерційні банки (IBOX Bank, Sky Bank і Concord Bank) і 16 небанківських фінансових установ (ФК «Система», ФК «Свіфт Гарант», ФК «Бізнес Рітейл Груп і інші лідери галузі ).
Про ймовірний успіх свідчила і статистика НБУ за 9 місяців 2019 року, згідно з якою міжнародна платіжна система LEO увійшла в топ-7 лідерів за сумою грошових переказів. Таких показників вдалося досягти, в тому числі, і завдяки ряду вдалим активностях для власників карток МПС Mastercard і Visa. Не останню роль також зіграли базові для компанії платежі на користь онлайн-ігор. Зокрема, бренд LeoGaming в цьому році зазначає 8 років ексклюзивного партнерства з компанією Wargaming – видавцем і розробником онлайн-ігри World of Tanks. Українська аудиторія гри налічує понад 7 млн осіб.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас