Samsung інвестувала в дослідження і розробки рекордну суму за перший квартал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung інвестувала в дослідження і розробки рекордну суму за перший квартал

Фондовий ринок
303
Обсяг інвестицій південнокорейського гіганта Samsung в дослідження і розробки (Research & Development, R&D) за підсумками першого кварталу поточного року поставив новий рекорд, про що повідомляють інтернет-джерела.
У період з січня по березень включно компанія витратила на R&D-проекти в цілому $4,37 млрд. Попередній рекорд, встановлений в останній чверті 2018-го, дорівнював $4,34 млрд.
Потрібно зазначити, що в минулому кварталі Samsung витратила на дослідження і розробки 9,7% від загальної виручки. Роком раніше цей показник дорівнював 9,6%.
Вкладення південнокорейського гіганта в ініціативи R&D ростуть, незважаючи на складну економічну ситуацію і поширення коронавірусу, який спровокував припинення роботи багатьох IT-виробництв по всьому світу і порушив діяльність постачальників електронних компонентів.
Зауважимо також, що компанія Samsung зареєструвала понад 180 000 патентів у різних сферах по всьому світу, включаючи 5075 в Південній Кореї і 8729 в ​​Сполучених Штатах. Тож дослідження певно дають свої плоди.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас