Fisker представив нову версію свого позашляховика Ocean (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fisker представив нову версію свого позашляховика Ocean (фото)

Технології&Авто
1356
Майбутній позашляховик Fisker Ocean демонструє ідею бренду про створений повністю електричний позашляховик, орієнтований на підкорення бездоріжжя. Виробник опублікував нові рендери новинки.
Fisker – каліфорнійський виробник автомобілів, який прегне створювати недорогі електромобілі, що пропонують вражаючу продуктивність.
Їхня нова модель Ocean обіцяє бути одним з найдоступніших електричних позашляховиків на ринку і при цьому показувати вражаючі позашляхові можливості.
Fisker представив нову версію свого позашляховика Ocean (фото)
Опубліковані рендери Fisker Ocean виглядають багатообіцяюче: з великим дорожнім просвітом і масивними позашляховими шинами, додатковим багажником на даху, а також з світлодіодними світловими панелями.
Fisker представив нову версію свого позашляховика Ocean (фото)
Є ще один важливий аспект для інженерів компанії. У світі електромобілів дальність ходу є дуже важливим показником. А позашляховики мають дуже велику загальну вагу, до того ж, зазвичай самі кузови таких ТЗ не володіють хорошою аеродинамічною ефективністю (тобто машині потрібно більше потужності для подолання потоків зустрічного повітря), що природно позначається на загальному запасі ходу.
За запевненням автовиробника, електричний позашляховик зможе запропонувати дальність ходу в 482,8 км.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас