Amazon заробляє майже 11 тисяч доларів за секунду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon заробляє майже 11 тисяч доларів за секунду

Фондовий ринок
686
Продажі Amazon досягли майже 11 тисяч доларів ($10 912) за секунду, в той час як проблеми з податками, поводженням з персоналом і впливом на дрібних ритейлерів зберігаються.
Про це повідомляє видання The Guardian.
Незважаючи на пандемію, продажі міжнародного гіганта електронної комерції продовжують бити рекорди. На сайті компанії можна замовити онлайн практично будь-яку продукцію – від технологій до предметів краси і книг.
Через карантин у більшості країн закриті супермаркети і дрібні роздрібні магазини, а також ринки, тому доставка додому є єдиним варіантом майже для всього, крім продуктів харчування та ліків, не дивно, що Amazon переживає бум продажів. Онлайн-ритейлер, який вже є універсальним магазином для багатьох, став свідком, як покупці перестрибують через його віртуальні двері протягом декількох тижнів з моменту появи коронавірусу.
Сайт переживає тривалий період зростання продажів на рівні, зазвичай фіксованому під час шопінгу Чорної п’ятниці, з зареєстрованими стрибками, що досягають $11 000 на секунду. Ціна акцій Amazon також швидко зростає, а мільярдер засновник компанії, Джефф Безос, стає ще багатшим.
Сайт пропонує все, що може наразі знадобитися, від їжі до фільмів. За допомогою акваріумів або красивих фоторамок, большість людей не відчувають себе обмеженими навіть під час карантину, замовляючи онлайн ті ж споживчі речі, які купували і до пандемії. Водночас зростає стурбованість з приводу поводження з робітниками компанії, про те, як мало ритейлер платить податків, і про його вплив на більш дрібні роздрібні торговельні майданчики.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас