33% вважають, що якість медпослуг в Україні погіршилася - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

33% вважають, що якість медпослуг в Україні погіршилася - опитування

Особисті фінанси
936
43% опитаних українців вважають, що ситуація з коронавірусом в Україні погіршується, 33% – що не змінюється. Лише 15% вважають, що вона покращується. Чим частіше люди слідкують за новинами, тим більша у них впевненість, що ситуація з коронавірусом погіршується.
Про це йдеться в опитуванні Соціологічної групи «Рейтинг», проведеному 24 квітня 2020 року
  • 61% опитаних оцінюють заходи, запроваджені владою щодо боротьби з коронавірусом, як оптимальні. 14% вважають їх надто жорсткими, 16% – надто м’якими. За останні два тижні показники не змінилися, водночас, за місяць кількість респондентів, які вважають дії влади м’якими, зменшилась майже вдвічі. Відносно частіше як жорсткі обмежувальні заходи оцінювали мешканці Сходу, чоловіки та молодші опитані та ті, хто менше, або ж взагалі не цікавиться новинами про коронавірус.
Якість медичних послуг:
В динаміці за останній рік зросла кількість тих, хто фіксує погіршення в сфері медичних послуг (з 37% до 49%). Частіше про погіршення зазначали мешканці Півдня і Сходу, старші і бідніші опитані, а також жінки.
  • 43% зазначили, що якість державних медичних послуг за останні 6 місяців лишилася на такому ж рівні.
  • 33% вважають, що вона скоріше погіршилася.
  • 11% – скоріше покращилася. В динаміці зменшилася кількість тих, хто давав позитивні оцінки якості медичних послуг за півроку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас