Запорізька компанія розробила робота-поліцейського для патрулювання вулиць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Запорізька компанія розробила робота-поліцейського для патрулювання вулиць

Фондовий ринок
678
Запорізька компанія «Інфоком ЛТД» розробила робота-поліцейського на основі власної роботизованої платформи «Скорпіон». Основні завдання компактного гусеничного робота – дистанційне патрулювання вулиць в період пандемії (і не тільки), щоб уникнути прямого спілкування між поліцейським і громадянином.

Робот може оснащуватися цілим набором різноманітного навісного обладнання. Це може бути дистанційно керований пристрій для закидання сіток і балон зі сльозогінним газом для використання поліцією або миротворчими силами під час боротьби з агресивно налаштованими демонстрантами, хуліганами, учасниками масових заворушень. Відзначити свою присутність робот зможе за допомогою проблискового маячка, стробоскопа-мигалки і світлоакустичної панелі. Для спілкування з громадянами призначений спеціальний монітор і система гучного зв’язку з мікрофоном.
Робот-поліцейський також оснащується камерою кругового огляду, камерою з 30-кратним зумом, тепловізором для вимірювання температури тіла людини, лідаром і радаром для побудови карти глибини, а також датчиком геолокації та інерційними датчиками.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас