Ryanair обіцяє квитки від 0,99 євро при відновленні польотів: коли очікувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair обіцяє квитки від 0,99 євро при відновленні польотів: коли очікувати

Фондовий ринок
2879
Ірландський лоукостер Ryanair очікує, що європейські авіакомпанії почнуть відновлювати рейси на початку літа.
Про це повідомляє Reuters.
Як заявив керівник Ryanair Майкл О’Лірі, Ryanair припускає, що європейські рейси відновляться в червні. Після цього відродження внутрішньоєвропейських подорожей стимулюватиметься крутими знижками на гарячі канікули в липні-серпні.
“Багато людей у Північній Європі були замкнені в квартирах. Вони всі захочуть піти у відпустку до того, як діти повернуться до школи. Незабаром обсяги (перельотів – ред.) повернуться в нормальний стан, але за нижчими цінами”, – зазначив він.
Ціни на квитки: €9,99, €4,99, €1,99 або €0,99 за квиток. Як зазначив керівник Ryanair, головне завдання лоукоста в короткостроковій перспективі “не в тому, щоб заробляти гроші, а в тому, щоб повернути наших пілотів і бортпровідників назад, а літаки — в повітря”.
Антикоронавірусні заходи. В авіакомпанії будуть дотримуватися: носіння масок і перевірки температури пасажирів і членів екіпажу.
“2021 рік має всі шанси бути вдалим роком з точки зору доходів. Ціни можуть бути нижчими, але ціни на нафту будуть нижчими, і аеропорти будуть знижувати збори, щоб стимулювати зростання трафіку. Літо 2021 року має величезний потенціал, оскільки відпочивальники заповнюватимуть зірвані плани попереднього року” – резюмував він.

Довідка Finance.ua:

  • Ryanair змушена була скасувати до 25% коротких рейсів до Італії на тритижневий період з 17-го березня по 8-е квітня через поширення вірусу Covid19. Обмеження стосуються також Йорданії, Ізраїлю, Грузії, Чорногорії та Чехії та інших країн.
  • 16 березня Ryanair скасувала плату за зміну дати вильоту. У Ryanair дали роз’яснення, як здати авіаквиток, змінити дати або маршрут рейсу, повернути гроші за невикористаний квиток, а також перевірити статус польоту.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас