За добу в Україну повернулося майже 11 тисяч українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За добу в Україну повернулося майже 11 тисяч українців

Казна та Політика
772
У понеділок, 6 квітня, на в’їзд в Україну оформлено 6,4 тисяч громадян України. Крім того, минулої доби країну залишили понад 4,5 тисячі осіб, з яких близько 2 тисяч – іноземці.
Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.
Упродовж минулої доби також фіксувалося зниження пасажиропотоку у порівнянні з попереднім днем. Загалом прикордонники здійснили понад 12,2 тисячі пропускних операцій на в’їзд та виїзд з України.
У понеділок без власного транспорту в Україну прибуло понад 3,3 тисячі осіб. Для їх перевезення залучалися транспортні засоби, надані місцевою владою та ДСНС.
Повідомляється, що сьогодні зранку в пунктах пропуску черг з подорожуючих власним транспортом та пішоходів не зафіксовано.
Учора прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я майже 7,7 тис. осіб, які прямували в Україну. За результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання на COVID-19 не виявлено.
Також встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам’ятки. Крім того, у пункті пропуску “Бачівськ”, що на кордоні з Росією, виявлено порушника правил карантину, про що повідомлено співробітників поліції.

Довідка Finance.ua:

  • За даними Міністерства фінансів України, в 2019 році українські трудові мігранти переказали в Україну 12,9 мільярда доларів. Протягом 2019 року обсяг грошових переказів мігрантів зріс на 12,2% проти попереднього року і сприяв зростанню рівня середньої зарплати в Україні.
  • Лідери переказів: Польща – 3,68 мільярда доларів (в порівнянні з 2018 роком обсяги переказів майже не змінилися). Росія – 1,23 мільярда доларів. При цьому перекази з РФ зросли на 143 мільйони доларів або на 13%. Чехія – звідти в Україну надійшло 1,11 мільярда доларів.
  • Польща змінює міграційну політику: наслідки для українських заробітчан.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас