Для оф-роуду: ТОП-5 найкращих рамних позашляховиків (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для оф-роуду: ТОП-5 найкращих рамних позашляховиків (фото)

Особисті фінанси
17585
Любителі оф-роуду нізащо не проміняють рамний позашляховик на який-небудь сучасний SUV з «наворотами». Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 найкращих рамних позашляховиків.
Mitsubishi Pajero

Якщо вам потрібен по-справжньому прохідний і надійний позашляховик, то тоді зверніть увагу на Mitsubishi Pajero першого і другого покоління. Потім у Pajero позашляхові якості погіршилися. Pajero другого покоління досі затребуваний на вторинному ринку.
Nissan Patrol

Останній справжній японський «Патруль» випустили в 2010 році. Якщо вам потрібен справжній позашляховик – придивіться до Nissan Patrol від першого до п’ятого покоління. Це безкомпромісний рамний позашляховик.
Mercedes G-Class
Хоча Mercedes G-Class можна досить часто зустріти на міських дорогах, він має прекрасні позашляхові якості. Він може подолати серйозне бездоріжжя. Навіть його нове покоління, незважаючи на сучасні технології, зберегло відмінну прохідність.
Toyota Land Cruiser 80

Якщо ви хочете їздити на справді надійному і всепогодному позашляховику, то тоді не можна пропустити Toyota Land Cruiser 80. Його серійне виробництво закінчилося в 1997 році, але він досі має досить сучасний вигляд.
Toyota Land Cruiser 70

Компанія Toyota випускає Toyota Land Cruiser 70 з середини 1980-х років. Відтоді ця модель зазнала мінімум змін. У неї тільки найнеобхідніша електроніка і прості механізми. У Land Cruiser 70 – мінімум компонентів, які можуть зламатися!
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас