Компанії Пінчука виділили $2 млн на закупівлю тестів на коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанії Пінчука виділили $2 млн на закупівлю тестів на коронавірус

Фондовий ринок
782
Компанія Інтерпайп і інвестиційно-консалтингова група EastOne заявили про ініціативу об’єднання зусиль бізнесу та органів державної влади для боротьби з коронавірусом.
Про це повідомили в EastOne.
Відповідне рішення було ухвалено після зустрічі президента України Володимира Зеленського з бізнесом 16 березня 2020 року.
«Інтерпайп і EastOne активно включилися в створення і роботу Антикризового штабу Дніпропетровської області під керівництвом губернатора Олександра Бондаренка. Компанії Інтерпайп і EastOne візьмуть значну участь у фінансуванні, розробці плану заходів та превентивних заходів по боротьбі з коронавірусом, а також інформуванні населення регіону про такі заходи» , — сказано в повідомленні.
У рамках реалізації цієї ініціативи компанія вже виділила $2 млн на загальнодержавну закупівлю тестів на коронавірус, частина з яких буде спрямована до Дніпропетровської області. Додаткове фінансування буде виділено після визначення планів першочергових потреб регіону.
«Дніпропетровська область — наш ключовий регіон, тут знаходяться п’ять підприємств компанії, на яких працює близько 11 тисяч осіб. Ми підключимо свої організаційні та фінансові ресурси для допомоги міським та обласним властям в здійсненні необхідних закупівель та інших організаційних питаннях», — заявив гендиректор Інтерпайп Фаді Храйбе.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас