Мотоцикли Harley-Davidson оснастять Android (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мотоцикли Harley-Davidson оснастять Android (фото)

Технології&Авто
770
Більшість нових автомобілів поставляються з функціями CarPlay і Android Auto, а ось з мотоциклами ситуація поки складніша. На радість фанатів двоколісного транспорту, компанія Harley-Davidson оголосила, що зовсім скоро її байки, в тому числі й ті, що вже вийшли, отримають підтримку «зеленого робота».
Власники мотоциклів Touring, Trike і CVO з інформаційно-розважальною системою Boom! Box GTS, випущених в 2014-му або пізніше, вже на початку літа цього року зможуть встановити Android Auto. Зробити це можна буде як вручну, так і в одному з дилерських центрів. Компанія також оголосила, що починаючи з 2021 року всі нові моделі Touring, CVO і Trike з Boom! Box GTS будуть поставлятися з Android Auto за замовчуванням.
Мотоцикли Harley-Davidson оснастять Android (фото)
Платформа за допомогою зручного інтерфейсу надає швидкий доступ до навігації, дзвінків, «Google Асистенту», відтворення музики та інших функцій при підключенні Android-смартфона до мультимедійної системи транспортного засобу по USB.
Мотоцикли Harley-Davidson оснастять Android (фото)
Варто відзначити, що Harley-Davidson впровадила підтримку Apple CarPlay в свої мотоцикли ще в 2018 році, а ось користувачам Android довелося чекати весь цей час.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас