Tag Heuer випустила нове покоління розумних швейцарських годинників преміум-класу (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tag Heuer випустила нове покоління розумних швейцарських годинників преміум-класу (фото)

Технології&Авто
1743
Швейцарська годинникова компанія Tag Heuer представила нову модель фірмових розумних годинників, історія яких почалася ще в 2015-му. На відміну від попередника, новинка під назвою Connected Wear OS більше нагадує класичний аксесуар, ніж високотехнологічний гаджет.
У порівнянні з попередньою моделлю гаджет позбувся можливості заміни окремих модулів, але його 45-міліметровий корпус, виготовлений з нержавіючої сталі і титану, став тоншим. Connected Wear OS оснащені 1,39-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 454х454 пікселів. “Серцем” годинника стала мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 3100, яка змінила процесори Intel, що використовувалися в двох попередніх поколіннях пристроїв. За автономність розумних годинників відповідає вбудований акумулятор ємністю 430 мАг.
Tag Heuer випустила нове покоління розумних швейцарських годинників преміум-класу (фото)
Новинка оснащена набором датчиків для моніторингу різних типів фізичної активності, включаючи біг, їзду на велосипеді і навіть гольф. За допомогою мобільного додатку зібрані дані можна передавати в такі сервіси, як Strava, Apple Health або Google Fit.
Tag Heuer випустила нове покоління розумних швейцарських годинників преміум-класу (фото)
За заявою виробника, за кількістю функцій Tag Heuer Connected Wear OS конкурують з Apple Watch і Fitbit Versa 2, але при цьому виграють у них в дизайні за рахунок схожості з механічними годинниками. Примітно, що гаджет не має можливості підключення до Інтернету — в компанії вважають, що відповідні антени зробили б годинник занадто товстими.
Нові Connected Wear OS вже доступні на сайті виробника в комплекті з різними варіантами ремінців за ціною від $1800 до $2350.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас