Tesla поставила партію електрокарів без чипа автопілота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla поставила партію електрокарів без чипа автопілота

Технології&Авто
1344
У Китаї компанія Tesla поставила низку електрокарів Model 3 локального виробництва з застарілим чипом автопілота, який фактично не забезпечував повної автономності авто.
У деяких випадках електроніка серйозно обмежувала можливості системи авто, пише Pandaily з посиланням на публікації покупців.
У повідомленні наголошується, що кілька власників Model 3, які були випущені на заводі у Шанхаї, помітили, що номер чипа автопілота не збігається із заявленим FSD-комп’ютером (Full Self-Driving) Tesla, незважаючи на те, що він вказаний у торгових документах електрокара.
У відповідь Tesla виступила із заявою, що на машини потрапило застаріле устаткування через проблеми у ланцюжку поставок”.
“Чипи HW2.5 і HW3.0 практично однакові для власників, які не придбали додаткову послугу FSD (автопілот)”, – заявила Tesla. “Ми встановимо останню версію HW3.0 для всіх користувачів, які придбали FSD”.
Tesla також обіцяє надати безоплатні послуги із заміни всім власникам китайських Model 3, щоб оновити чип HW2.5 на HW3.0 “за мірою відновлення виробничих потужностей і ланцюжків поставок”.
Водночас в американській компанії так і не пояснили, як саме ланцюжок поставок вплинув на встановлення застарілих чипів на електрокари.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас