Профілактика коронавірусу - податкова дала поради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Профілактика коронавірусу - податкова дала поради

Особисті фінанси
2818
Як відомо, сьогодні в Україні зафіксували одного хворого коронавірусом. Щоб зменшити вірогідність утворення масового скупчення людей і відповідно їх зараження податкова дала поради, якими сервісами можна скористатися онлайн.
Про це йдеться на сторінці Державної податкової служби України у FACEBOOK.
Що робити – користуватися електронними сервісами податкової.
По-перше, таким чином ми зменшуємо вірогідність утворення масового скупчення людей. По-друге, ви заощаджуєте час та сили.
“Ми вирішили зробити підбірку найпопулярніших сервісів податкової, які можуть вам знадобитися,” – пишуть у Державній податковій службі України.
Електронні сервіси:
  • Електронний кабінет, через який можна подати звітність, отримати довідку і т.п. (зайти можна за допомогою електронного ключа або BankID) – посилання
  • Якщо вам потрібна консультація, це також можна зробити онлайн – посилання.
  • Зробити довідку про доходи в електронному вигляді – посилання.
  • Декларація про майновий стан і доходи для громадян – посилання.

Довідка Finance.ua:

  • Коронавірус в Україні зафіксували у чоловіка в Чернівцях. Це перший лабораторно підтверджений випадок на території країни.
  • Глава МОЗ Зоряна Скалецька заявила, що введення обмежувальних заходів через коронавірус буде залежати від динаміки появи нових заражених.
  • В столиці підготувались наступним чином: підготовлені бази в семи столичних лікарнях для госпіталізації пацієнтів з підозрою на коронавірус. Три з них — для дорослих, три — для дітей і одна — для вагітних. На випадок ускладнення епідемічної ситуації, столична влада визначила додаткові заклади охорони здоров’я, де є окремо розташовані корпуси.
  • Підготовлені дві спеціалізованих бригади екстреної медичної допомоги для транспортування людей з підозрою на коронавірус. Також всі швидкі дезінфікують двічі на день.
  • Увесь комунальний громадський транспорт столиці перед виходом на лінію щодня обробляють дезінфекційними засобами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас