У Новій пошті заявили про банкрутство великого конкурента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Новій пошті заявили про банкрутство великого конкурента

Фондовий ринок
3630
Протягом останніх тижнів клієнти служби доставки “Ін Тайм” почали масово скаржитися, що не можуть отримати свої посилки і гроші, відправлені післяплатою. ЗМІ з посиланням на закритий чат харківських підприємців поширюють інформацію про банкрутство компанії та звільнення працівників. Про те саме повідомив і співзасновник “Нової Пошти” Володимир Поперешнюк.
“Ін Тайм” – банкрут. З одного боку, програш конкурента – твій виграш, тому я повинен радіти. Але це погана новина для постраждалих клієнтів, працівників, постачальників. Це також погано для всієї галузі, оскільки страждає репутація всього ринку”, – написав Поперешнюк у Facebook.
На офіційній сторінці в соціальних мережах служба доставки “Ін Тайм” перестала відповідати клієнтам, а ті, в свою чергу, виставляють фото закритих відділень і пишуть негативні відгуки в коментарях. Пізніше пресслужба компанії на своєму сайті відповіла клієнтам: представники повідомили про тимчасові складнощі, але інформацію про банкрутство не прокоментували.
У Новій пошті заявили про банкрутство великого конкурента
“Компанія “Ін Тайм” приносить свої вибачення клієнтам і партнерам. Незважаючи на зупинку магістральної логістики і закриття частини відділень, ми продовжуємо робити все можливе, щоб видати вантажі нашим відправникам/одержувачам… [1 березня] були досягнуті домовленості з ключовими гравцями ринку логістики про допомогу нам в ситуації, що склалася”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас