Названо найкращий кредит готівкою в Україні - FinAwards 2020 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найкращий кредит готівкою в Україні - FinAwards 2020 (фото)

Кредит&Депозит
2062
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Цього вечора визначили і «кращий кредит готівкою».
Як вибирали? У цій номінації брали участь кредити для фізичних осіб на будь-які цілі, який може бути оформлений новому клієнту (не чинному клієнту банку) без довідки про доходи на суму від 10 000 гривень, з видачею готівкою або на поточний/картковий рахунок клієнта.
Хто ж кращі з кращих? Бронзу отримав Альфа-Банк Україна і його кредит готівкою. За умовами банку, готівкою можна взяти кредит на суму до 500 000 грн строком до 48 місяців. Для його оформлення потрібен лише паспорт та код ІПН, а погасити кредит можна онлайн.
Друге місце посів ПриватБанк з продуктом Миттєвий. Серед умов банку – комісія по розстрочці в 0,01%, немає необхідності мати паспорт, ІПН, довідку про доходи. Потрібна тільки картка ПриватБанку, а оформити купівлю товару в розстрочку можна за 30 секунд і цілодобово в інтернет-магазинах.
І переможцем у номінації «Кращий кредит готівкою» виявився банк ПУМБ з кредитом ВСЕЯСНО.
Названо найкращий кредит готівкою в Україні - FinAwards 2020 (фото)
Як розповів Finance.ua Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ, в банку мають намір найближчим часом сконцентруватися не тільки на продуктах.
“Вони у нас і так достатньо прозорі і зрозумілі. Клієнтам має бути комфортно. Ми будемо розглядати нашу сервісну модель, поліпшувати обслуговування”, – поділився Поліщук.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас