Microsoft Edge отримав нові функції безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft Edge отримав нові функції безпеки

Технології&Авто
330
Стабільна версія Microsoft Edge отримала нову функцію безпеки, яка блокує завантаження програм. Блокування поширюється на файли, які система SmartScreen Захисника Microsoft визначила як потенційно небезпечні, шкідливі або проблемні.
Функція потенційно небажаних програм (PUA) в Edge виявить і заблокує їх завантаження. Наприклад, це можуть бути програми, здатні впровадити рекламу або змінити пошукові системи за замовчанням.
Ці можливості доступні в Microsoft Edge 80.0.338.0 або пізнішій версії, однак їх потрібно активувати вручну. Для цього потрібно зайти в “Налаштування” > “Конфіденційність і служби”, де знайти розділ “Служби” і увімкнути цю опцію.
Це не єдине нововведення в останній версії “синього” браузера: з’явилася вбудована іграшка Surf, яка працює на всіх платформах і підтримує сенсорні екрани, клавіатури з мишами, а також геймпади.
Ця гра є своєрідною (і більш технологічною) відповіддю на раннер Dino, який вбудований в браузер Google Chrome. Обидві гри можна використовувати, якщо наразі немає Інтернету, щоб убити час.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас