В Європі може з'явитися універсал Genesis G70 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Європі може з'явитися універсал Genesis G70 (фото)

Технології&Авто
1006
Genesis, люксовий бренд компанії Hyundai, може розробити і випустити на ринок Європи універсал Genesis G70. Про це журналістам розповів Вільям Лі, глава бренду Genesis.
«Ми вивчаємо можливість випуску на європейський ринок універсала на базі моделі G70», – сказав Лі.
Поки остаточне рішення з цього питання корейці ще не прийняли. Однак, судячи з усього, вони близькі до цього. У Європі універсали користуються популярністю, незважаючи на бум кросоверів. Так, наприклад, на європейському ринку більше продають універсалів BMW 3-series Touring і Audi A4 Avant, ніж седанів, на базі яких вони побудовані. Тож люксовий G70 Shooting Brake обов’язково знайде своїх покупців.
В Європі може з'явитися універсал Genesis G70 (фото)
Genesis G70
Якщо боси Hyundai приймуть рішення про випуск такої моделі, то її, мабуть, побудують на базі оновленого G70, який з’явиться у продажу в 2021 році.
Який вигляд матиме ця новинка – ми точно поки не знаємо. Однак, завдяки хлопцям з угорської студії X-Tomi Designs ми можемо це уявити. Вони ще три роки тому створили рендерне зображення універсалу Genesis G70 Shooting Brake. На рендері він, звісно, красивий. Сподіваємося, серійний універсал буде ще кращий.
В Європі може з'явитися універсал Genesis G70 (фото)
Genesis G70
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас