Кур'єрська служба UPS буде використовувати безпілотники Waymo та електричні фургони (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кур'єрська служба UPS буде використовувати безпілотники Waymo та електричні фургони (фото)

Технології&Авто
340
Цього тижня найбільший американський сервіс експрес-доставки UPS (United Parcel Service) оголосив відразу про два високотехнологічні проекти. По-перше, в США оператор почне тестувати автономну доставку замовлень з допомогою безпілотників Waymo, а по-друге, закупить у британського стартапу Arrival 10 тисяч електричних фургонів для доставки замовлень в США і Європі (не так масштабно, як 100 тисяч електрофургонов Rivian для Amazon, та все ж).
Waymo надасть UPS власні мінівени Chrysler Pacifica для доставки вантажів у Фініксі (Аризона), де сервіс досконально вивчив всі дороги. Автомобілі будуть доставляти вантажі з відділень UPS в центри розподілу Tempe, а не безпосередньо одержувачам, проте з чогось потрібно починати.
Кур'єрська служба UPS буде використовувати безпілотники Waymo та електричні фургони (фото)
Електричний фургон
Серійна версія електрофургона Arrival для UPS отримає батарею ємністю 75 кВтг і запас ходу на рівні 250 км. Він буде оснащуватися комбінованим роз’ємом Combined Charging System (CCS) з контактами для звичайної і швидкісної зарядки. В якості операційної системи електрофургон буде використовувати BlackBerry QNX.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас