Tesla пообіцяла прискорити поставки кросовера Model Y (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla пообіцяла прискорити поставки кросовера Model Y (фото)

Технології&Авто
788
У березні минулого року Ілон Маск представив нове покоління кросоверів Model Y, пообіцявши, що поставки автомобілів почнуться восени 2020 року. Але, вирішивши підбадьорити покупців та інвесторів, глава Tesla заявив, що перші моделі зійдуть з конвеєра на кілька місяців раніше, що нетипово для американської компанії.
Якщо всі попередні роки Tesla випускала нові автомобілі з істотною затримкою, то тепер, якщо вірити Ілону Маску, компанія йде зі значним випередженням графіка. Поставки перших електрокарів Model Y, за словами глави автовиробника, мають початися вже в березні 2020 року.
Tesla пообіцяла прискорити поставки кросовера Model Y (фото)
На офіційному сайті Tesla оновлений термін поставок встановлений для єдиної моделі з повним приводом за $52 990. Раніше компанія заявила, що їй вдалося істотно підвищити дальність пробігу електрокара на одній «заправці» – з 450 до 506 кілометрів.
Tesla пообіцяла прискорити поставки кросовера Model Y (фото)
Більш доступна стандартна версія автомобіля з запасом ходу в 370 кілометрів і прайсом в $40 000 повинна вийти «в 2021 році». Представники Tesla не заявляли про якісь зміни у строках поставок даної модифікації Model Y.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас