До уряду надійшло 15 тисяч заявок на програму "Доступні кредити" - Милованов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уряду надійшло 15 тисяч заявок на програму "Доступні кредити" - Милованов

491
В рамках програми “Доступні кредити”, яка стартує в Україні з 1 лютого, до уряду надійшло 15 тисяч заявок, які будуть розглядатися. Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.
Відповідаючи на запитання журналістів, де уряд візьме гроші для кредитування бізнесу, Милованов відповів: “Гроші в бюджеті. (У нас зроблено – ред.) достатній фонд на базі німецько-українського фінансового фонду. Ви про програму 5-7-9%, так? Зараз подано вже 15 тисяч заявок. Сподіваємося, що ми всі (заявки – ред.) зможемо задовольнити, але не всі серйозні, є шахрайські”.
За його словами, всі заявки будо розглянуто і розділено на три частини.
“Перша – ті, хто отримає. Друга – можливо, у них недостатній бізнес-план або бракує маркетингової складової”, – зазначив Милованов.
За його словами, такі заявки будуть передаватися в офіс SMEDO, де людей будуть навчати веденню бізнесу фізично або онлайн.
“І інша частина – будемо просто відмовляти, якщо вони несерйозні або не відповідають критеріям”, – підсумував Милованов.
Нагадаємо, прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що уряд схвалив постанову для старту програми “Доступні кредити 5-7-9%” з 1 лютого.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас