День фінансів, 22 січня: про безкоштовні кредитки, тарифи "Волі", паркування в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 січня: про безкоштовні кредитки, тарифи "Волі", паркування в столиці

744
Середа, 22 січня. Поки одні намагаються підвищити тарифи, Finance.ua хоче, щоб деякі речі ви могли отримувати безкоштовно. Візьмемо хоча б кредитні картки:
Кредитки можуть бути безкоштовними! Шукаєте кредитну картку, за яку не потрібно платити? Портал Finance.ua полегшив вам вибір і склав рейтинг безкоштовних кредиток. Ми вивчили всі картки, що випускаються українськими банками, відібрали ті, якими можна користуватися безкоштовно, і порівняли їх за 11 критеріями. З цього вийшов гідний Рейтинг безкоштовних кредитних карток. 🔥
“Розумний облік” води від Vodafone. Оператор Vodafone спільно з водоканалами України розпочинає пілотний проєкт «Розумний облік» (Smart Metering) на базі мережі NB-IoT. На вузли комерційного обліку води в інфраструктурі водоканалів встановлюється обладнання, за допомогою якого в онлайн-режимі знімаються і передаються дані щодо обсягів подачі води.
Зарплати українських тестувальників. У дослідженні DOU повідомляється, що вперше за півтора року відбулося зростання медіанної зарплати Junior QA — на $100, це найвищий показник з 2014 року. Зарплата зросла у всіх топ-5 містах, крім Харкова.
Звільнити з роботи стане складніше. Продовжуючи тему про роботу, планується (в урядовому законопроєкті про працю №2708), що працівникам надаватимуть більше захисту від необґрунтованих звільнень. Про це заявив міністр розвитку економіки Тимофій Милованов. Він зазначив, що зараз існує кілька підстав, з яких роботодавець може звільнити працівника.
Тарифами по заторах в столиці. У 2019 році кількість авто зросла на 15% порівняно з 2018 роком. В результаті столичні дороги і вулиці перевантажені. Тому в КМДА пропонують збільшити вартість паркування (востаннє тарифи змінювалися в 2016 році) найближчим часом в центральній частині міста – як мінімум до 50 гривень на годину.
“Воля” змінює тарифи з лютого. З 1 лютого 2020 року компанія “Воля” змінює абонентську плату і тарифну лінійку. Зміна тарифів відбудеться у абонентів всієї мережі покриття “Воля” на території України. У компанії перегляд тарифів пов’язують з підвищенням українськими медіагрупами цін на власні канали для провайдерів кабельного телебачення більш ніж вдвічі.
Ну і наостанок про хороше! У березні столиця на FinAdTech Kyiv 2020 збере в одному місці провідних вебмайстрів і рекламодавців в галузі фінансової лідогенерації і фінтех. 4 березня на FinAdTech Kyiv 2020 вони обіцяють в деталях розповісти про найсучасніші тенденції ринку. А головне – провідні експерти лідогенерації та партнерського маркетингу обов’язково поділяться 🤫 інсайтами з відвідувачами. Саме місце для зв’язків, нових кейсів, аналізу!

Більше про FinAdTech Kyiv 2020 👈

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас