Skoda представить позашляхову версію компактного кросовера Kamiq (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skoda представить позашляхову версію компактного кросовера Kamiq (фото)

Технології&Авто
3797
Початок продажів моделі з приставкою Scoutline в Європі розпочнеться в червні цього року.
Кросовер Skoda Kamiq був представлений близько року тому і відтоді обростає різноманітними версіями і виконаннями. Ми вже бачили топовий Kamiq Monte Carlo і купеподібний Kamiq GT для Китаю.
Цього разу чеська марка представила більш “позашляхову” версію моделі. Зауважимо, що подібна модифікація вже пропонується для універсала Fabia.
Автомобіль отримав матові пластикові накладки на колісні арки, сріблястий декор переднього спойлера, заднього дифузора, дзеркал заднього виду, порогів і багажних рейлінгів на даху, а також повністю світлодіодні ліхтарі і колісні диски особливого дизайну.
Skoda представить позашляхову версію компактного кросовера Kamiq (фото)
З’явилися і шильдики із зазначенням комплектації. Стандартне оснащення включає світлодіодні задні ліхтарі і 17-дюймові колеса, а також захист моторного відсіку.
Skoda представить позашляхову версію компактного кросовера Kamiq (фото)
Нова версія, незважаючи на стилізацію, залишається чистим паркетником – Skoda Kamiq Scoutline не передбачає повнопривідну трансмісію, привід, як і в базовій моделі, буде тільки переднім. Вибір доступних силових агрегатів теж нічим не відрізняється: “Каміку” доступна лінійка з 5 моторів потужністю від 90 до 150 кінських сил.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас