Huawei готує до випуску другий складаний смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei готує до випуску другий складаний смартфон

Фондовий ринок
363
Приблизно рік тому Huawei представила свій перший складаний смартфон Mate X. Унікальний телефон надійшов у продаж того ж року і отримав відносно позитивний відгук. Тепер, через рік, китайський технічний гігант створює наступника на ім’я Mate Xs, який, як очікується, буде випущений в березні 2020 року.
Mate Xs – це більше, ніж просто змінена версія оригінального Mate X. За повідомленнями, складаний смартфон простіший у виготовленні, ніж його попередник. Це також вказувало на те, що компанія може продавати телефон за нижчою ціною в порівнянні з попередньою моделлю. Mate X коштував 16 999 юанів або приблизно 2467 доларів США. Таким чином, якщо ціна Mate Xs нижча, ніж ця, це може залучити ширшу аудиторію.
Раніше Юй Чендун, генеральний директор Huawei, заявив, що Mate Xs будуть доступні в лютому 2020 року і будуть поставлятися з поліпшеним процесором, поліпшеним дисплеєм і модернізованим шарнірним механізмом. Відтак, майбутній складаний смартфон працюватиме на платформі HiSilicon Kirin 990 5G SoC.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас