Компанія Audi представила унікальний "розумний" автомобіль (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Audi представила унікальний "розумний" автомобіль (фото)

Фондовий ринок
1128
Компанія Audi представила свій останній концептуальний автомобіль на виставці CES 2020. AI: ME, за словами компанії, представлятиме “третій життєвий простір” – як і будинок, і робоче місце споживача.
Audi AI: ME, новітній концепт-кар компанії, дебютував на виставці CES 2020, щоб показати бачення Audi ролі розкішних автомобілів у прийдешньому автономному майбутньому. Виходячи за рамки стандартного інтерфейсу штучного інтелекту, Audi сподівається вивести свою автомобільну систему штучного інтелекту на новий рівень інтерактивності і складності.
Новинка під назвою Audi AI: ME має невеликі габарити при досить великому салоні, в якому немає нічого крім сидінь і керма, що висувається в разі потреби. Таким чином компанія планувала надати пасажиру можливість комфортно провести час з самим собою, не концентруючись на дорозі.
Компанія Audi представила унікальний "розумний" автомобіль (фото)
Сподіваючись створити “чуйний” ШІ, компанія заявила, що AI: ME “знає свого користувача і його звички і використовує інтелектуальні функції в поєднанні зі штучним інтелектом для підвищення безпеки, благополуччя і комфорту пасажирів… В майбутньому автомобіль також проведе точний аналіз функцій і налаштувань, які вподобав його користувач, починаючи від положення сидіння, середовища, напрямку руху, температури і закінчуючи ароматизацією салону. Через деякий час чуйний Audi вже знатиме уподобання користувача і реалізує їх самостійно”.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас