Хто з міністрів отримав зарплату в 234 тисячі гривень (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто з міністрів отримав зарплату в 234 тисячі гривень (інфографіка)

Особисті фінанси
3312
Оприлюднена інфографіка зарплат міністрів за грудень, стало відомо, у кого яка вийшла після підвищення.
Лідером за найвищою зарплатою став міністр закордонних справ Вадим Пристайко, який отримав 234 тисячі гривень. Міністру юстиції Денису Малюсьці видали 226 тисяч гривень, а міністр соцполітики Юлія Соколовська отримала 217 тис. грн.
У інших чиновників суми менші, але теж значні. Так, наприклад, за грудень міністр у справах ветеранів Оксана Коляда отримала зарплату в розмірі 159 тисяч гривень, міністру оборони Андрію Загороднюку дісталося менше – 97 тис. грн. Віце-прем’єр з інтеграції Дмитро Кулеба отримав 87 000, а роботу міністра Кабінету Міністрів Дмитра Дубілета оцінили в 17 тисяч гривень.
14 січня голова Комітету виборців України Олексій Кошель повідомив про те, що зарплата народного обранця зараз становить 65 тисяч гривень, а також що парламент повинен навести лад з цими коштами, тому що нардепи зобов’язані звітувати перед бухгалтерією, на що вони їх витратили.
Хто з міністрів отримав зарплату в 234 тисячі гривень (інфографіка)
Раніше колишній віце-прем’єр, міністр соціальної політики Павло Розенко повідомив про те, що з 1 січня 2020 року депутатам Верховної Ради і працівникам міністерств збільшили зарплату від 2 до 5 разів, і тепер вона складе більш ніж 100 тис. грн.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас