Нерухомість в аеропорту "Бориспіль" здадуть в оренду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нерухомість в аеропорту "Бориспіль" здадуть в оренду

Фондовий ринок
560
Фонд держмайна (ФДМ) України передасть в оренду нерухомість Міжнародного аеропорту “Бориспіль”, який раніше звинуватили в порушенні антимонопольного законодавства. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає пресслужба відомства.
Криклій зазначив, що конкуренція між потенційними орендарями забезпечить кращі умови оренди для держави і якісний сервіс для пасажирів.
“Саме для цього Міністерство інфраструктури спільно з Фондом державного майна вирішили, що в оренду будуть передаватися тільки об’єкти з певною площею і цільовим призначенням”, – сказав Криклій.
У Мінінфраструктури уточнили, що ще 26 грудня 2019 року розглянули питання про можливість передачі в оренду державного нерухомого майна, що перебуває на балансі ДП “МА “Бориспіль”, і направили відповідні висновки регіональному відділенню ФДМУ по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.
Нагадаємо, також Міністерство інфраструктури в грудні 2019 року погодилося скасувати рішення про надання пільг аеропорту “Бориспіль” у вигляді зниженого тарифу на аеронавігаційне обслуговування.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас