Xiaomi анонсувала випуск прошивки MIUI 12 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi анонсувала випуск прошивки MIUI 12

Технології&Авто
762
Менш ніж через півроку з моменту релізу програмної оболонки MIUI 11 компанія Xiaomi анонсувала наступну версію фірмової прошивки. Відповідний тизер з’явився на офіційній сторінці вендора в соціальній мережі Weibo.
Хоча опублікований постер не розкриває технічних подробиць про нову версію оболонки, традиційна схема оновлень компанії не виключає появи бета-версії MIUI 12 вже на початку поточного року. Апдейт стане ювілейним — перша версія програмної надбудови була представлена ще в 2010-му.
Xiaomi анонсувала випуск прошивки MIUI 12
За чутками, в MIUI 12 буде використаний оновлений інтерфейс. Зокрема, буде реалізована підтримка темного інтерфейсу оформлення на рівні системи для всіх сумісних пристроїв, деякі з яких не отримали такої функціональності після встановлення MIUI 11.
У жовтні представник Xiaomi вже повідомляв, що компанія почала працювати над новою оболонкою. Попередня версія внесла помітні зміни в інтерфейс смартфонів — змінився дизайн іконок, додався новий масштабований системний шрифт, була вдосконалена функція Always-on-Display, з’явилися нові елементи анімації теми, шпалери і вдосконалена система повідомлень, а також нові звукові ефекти.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас