День фінансів, 9 січня: безкоштовна оцінка нерухомості, проєкт "Закону про працю", старт деклараційної кампанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 9 січня: безкоштовна оцінка нерухомості, проєкт "Закону про працю", старт деклараційної кампанії

591
Четвер, 9 січня. Про доходи та витрати.
На сайті ВР опублікували проєкт “Закону про працю”. В законопроєкт “Про працю” додатково включено регулювання деяких питань. Наприклад, у новому документі визначили поняття трудових відносин, врегулювали гнучкі форми організації праці, посилили захист прав працівників у разі порушення термінів виплати заробітної плати і т. д. Також, згідно з проєктом закону, планують скасувати індексацію зарплати.
Водночас штрафи за неоформленого працівника зростуть. З 2020 року за неправильно оформленого працівника роботодавцям доведеться заплатити штраф в тридцятикратному розмірі мінімальної заробітної плати – 141 690 гривень. Такий штраф буде накладено на роботодавця за фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору.
🔥 Finance.ua оновив “Рейтинг мікрофінансових організацій України”. 🏆 В ньому оцінюємо зручність і якість обслуговування в МФО. Цей рейтинг зробили тому, що онлайн-кредити стали досить популярною послугою. Клієнт оформляє кредит, не виходячи з дому, і отримує гроші протягом декількох хвилин. Тому ми і порівняли 59 організацій, а також визначили лідерів.
В Україні стартувала деклараційна кампанія. Державна податкова служба України нагадала, що з початку 2020 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2019 року. Національне агентство з питань запобігання корупції опублікувало відео з новими і важливими аспектами декларування.
Зміни в законі про РРО. Кабмін пропонує змінити порядок застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та пом’якшити відповідальність суб’єктів господарювання за порушення його використання. Автори законопроєкту пояснюють зміни тим, що безпека і надійність функціонування програмних РРО не залежить від бізнесу, а є виключно відповідальністю органів контролю.
Безкоштовна оцінка нерухомості. В Україні почала діяти спрощена модель оцінки нерухомості. Це означає, що суб’єкт самостійно і безкоштовно зможе отримати оцінку нерухомості. Якщо виникне незгода з вартістю, яка була визначена автоматично, то буде можливість звернутися до оцінювача.
Суди з ПриватБанком. Господарський суд Києва відкрив провадження за позовами низки екс-топ-менеджерів та екс-акціонерів Приватбанку про визнання недійсними договорів про придбання акцій, які були укладені в грудні 2016 року під час націоналізації банку. Крім того, первинна спілка працівників Приватбанку подала позов проти наглядової ради банку, в якому вимагає звільнення чинного голови правління ПриватБанку Петра Крумханзла з посади.
Гра “ближче до клієнта”. Співробітники нашої компанії взяли участь в унікальній грі з фінансової грамотності “Ближче до клієнта”, вони стали учасниками команд кредитного та інвестиційного напрямків. Завдання кредитних команд: взяти максимально велику суму кредитів і витратити на це мінімум грошей. Завдання інвестиційних команд: знайти прибуткові шляхи інвестування грошей і отримати максимальну ефективність від вкладень. Що з цього вийшло, дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі 👉
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас