Експерти назвали найбезпечнішу авіакомпанію в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти назвали найбезпечнішу авіакомпанію в світі

Фондовий ринок
2554
Портал AirlineRatings склав список найбезпечніших авіакомпаній світу 2020 року. Його очолив австралійський перевізник Qantas.
На сайті видання зазначається, що фахівці проаналізували 405 авіакомпаній. При складанні топ-20 вони врахували різні критерії: статистику аварій і інцидентів у перевізників, урядові аудити і перевірки з боку наглядових органів, прибутковість, вік авіапарку тощо.
Qantas назвали найстарішою постійно діючою авіакомпанією в світі. Перевізник працює вже 99 років і є лідером в розробці аеронавігаційної системи майбутнього, реєстратора польотних даних для спостереження за роботою літака і екіпажу, систем автоматичної посадки з використанням GPS.
На друге місце рейтингу AirlineRatings помістили Air New Zealand, на третє – EVA Air. В п’ятірку найбезпечніших авіакомпаній потрапили також Etihad і Qatar Airways.
Також портал склав рейтинг найбільш безпечних бюджетних авіаперевізників у 2020 році. У топ-10 потрапили Air Arabia, Flybe, Frontier, HK Express, IndiGo, Jetblue, Volaris, Vueling та Westjet і Wizz.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас