З січня у Києві встановлюють плату за ремонт будинкових лічильників води — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З січня у Києві встановлюють плату за ремонт будинкових лічильників води

Особисті фінанси
1653
У «Київводоканалі» розповіли, що треба знати про обслуговування за додаткову плату вузлів комерційного обліку води у багатоквартирних будинках.
Плату почнуть нараховувати вже з 1 січня 2020 року.
У компанії нагадали, що до вузла комерційного обліку входить не тільки сам загальнобудинковий лічильник, але й інші конструктивні елементи: трубопроводи, запірна арматура, фільтри тощо. Саме на обслуговування і підтримку в робочому стані всіх елементів цього складного комплексу будуть витрачатися внески, які кияни сплачуватимуть, починаючи з січня 2020 р., 1 раз на квартал.
За кошти, отримані від щоквартальних внесків на обслуговування приладів комерційного обліку (загальнобудинкових лічильників), Київводоканал здійснюватиме періодичну повірку внутрішньобудинкового лічильника та за необхідності ремонтувати його.
“Також ми регулярно перевірятимемо технічний стан трубопроводів, ремонтуватимемо та мінятимемо запірну арматуру, фільтри та клапани, що входять до складу вузла обліку”, – говорять у «Київводоканалі».
Нагадуємо, що внески за обслуговування вузлів комерційного обліку для більшості киян становитимуть лише 10 гривень на квартал.
З січня у Києві встановлюють плату за ремонт будинкових лічильників води
За матеріалами:
Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас