У Києві запустили чат-бот перевірки будівництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві запустили чат-бот перевірки будівництва

Нерухомість
939
Команда сервісу з пошуку нерухомості CityScale представила чат-бота, який розповідає про законність будівництва, вдалість його розташування і повідомить, щойно будуть якісь зміни.
Про це свідчить інформація на сайті.
Чим він корисний: чат-бот використовує відкриті дані про житло, такі як злочинність, забруднення, доступність транспорту, навчальних та медичних закладів тощо.
Зараз скористатися ботом можна в Facebook, а незабаром він запуститься і в Telegram.

В якому місті вигідніше здавати житлое

“Під час розробки чат-бота ми зверталися за даними Державного земельного кадастру (ДЗК), оскільки вони дають можливість визначити умови і законність використання земель, але чиновники відмовили в доступі до повних даних. Повний доступ до даних ДЗК – це можливість контролювати і запобігати шахрайству з землею, це чесний і прозорий ринок землі”, – зазначають розробники.
Як скористатися ботом:
  • розпочати діалог у Facebook
  • ввести назву ЖК або вулиці і номер будинку, якщо вони відомі;
  • вибрати варіант із запропонованих;
  • таким чином буде доступна оцінка житла, а також можливість перейти до об’єктів ЖК і дізнатися замовника, проектувальника, підрядника, перебіг будівництва та інше.
Хочете купити нову квартиру, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти.

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас